Kiezen voor Holtrop Ravesloot

Wij gaan door waar anderen stoppen. Onze toewijding komt voort uit onze passie voor mensen.

Als eerste headhuntersbureau van Nederland beschikt Holtrop Ravesloot over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van executive search en non-executive search. In de loop der jaren hebben wij aan de basis gestaan van veel succesvolle plaatsingen en glansrijke carrières. 

Ons succes wordt niet alleen bepaald door onze lange historie, maar vooral door onze persoonlijke én creatieve werkwijze. Drie goede redenen om te kiezen voor Holtrop Ravesloot:  

  1. Organisaties die bij Holtrop Ravesloot aankloppen, hebben toegang tot de beste kandidaten. Ons kandidatenbestand is van hoge kwaliteit: al jaren nemen wij alleen toptalenten in ons netwerk op. 
  2. Door onze jarenlange ervaring, gedegen werkwijzeen een kwalitatief hoogstaand kandidatenbestand, kunnen wij opdrachtgevers zeer effectief van dienst zijn. Wij gaan voor 'in één keer goed'. Uit de cijfers blijkt: onze succesrate is 95%, oftewel: na een jaar zitten bijna alle kandidaten die door ons geselecteerd en geplaatst zijn, nog op hun plek. Wij streven altijd naar die 'topfit'.    
  3. Wij weten hoe belangrijk timing is. Deadlines zijn bij ons heilig, dus Holtrop Ravesloot levert op (de afgesproken) tijd de beste kandidaat. Zonder enige concessie aan zorgvuldigheid, vakkundigheid en professionaliteit. 

 

Daarnaast wordt het succes van Holtrop Ravesloot gekenmerkt door de volgende aanpak: 

  • Wij zorgen voor kruisbestuiving tussen sectoren - wij kijken naar de competenties van kandidaten, niet (alleen) de sector(en) waarin hij of zij gewerkt heeft. Ook die cross-overs zorgen voor succesvolle plaatsingen.
  • Ons searchbureau biedt een selectie aan additionele diensten zoals coaching, advies, boardservices en ondersteuning. De zorg voor onze opdrachtgevers en kandidaten gaat verder dan alleen een succesvolle plaatsing. 
  • Het 'glazen plafond' kennen wij niet bij Holtrop Ravesloot. In de publieke sector is vijftig procent van de kandidaten die wij plaatsen vrouw
  • Aan elke plaatsing gaat een gedegen analyse vooraf. Onze consultants hebben de beschikking over een team van researchers dat de zoekvraag van de opdrachtgever tot in detail uitwerkt en elke kandidaat vervolgens grondig screent.
  • Wij creëren gedeeld succes. Een plaatsing is voor ons pas geslaagd als zowel de opdrachtgever als de kandidaat tevreden zijn. Wij zien onszelf als bondgenoten van onze klanten: samen werken wij aan de perfecte match.