Freek Muller
Managing Partner

BIO

Freek richt zich  met name op de sectoren zorg, onderwijs en overheid, waarin het kantoor een toonaangevende positie heeft.

Na aanvankelijk vooral in de private sector (automotive, insurance, retail) actief te zijn geweest richt Freek zich sinds de jaren negentig op de publieke sector. Met name in de zorg, het onderwijs, de overheid en voor koepelorganisaties heeft hij talrijke eindverantwoordelijke functies ingevuld. Zo ook vele toezichthoudende posities, vanuit Holtrop Ravesloot Governance. Met enige regelmaat treedt hij op als spreker over bestuur en toezicht op congressen en symposia of als inleider in opleidingsprogramma's. Freek  is een executive searcher pur sang en heeft een belangrijk aandeel gehad in de ontwikkeling en groei van het kantoor. Sinds 2005 vervult hij als managing partner een coördinerende en sturende rol.

Na zijn studie arbeids- en organisatiepsychologie in Leiden is Freek in de executive search begonnen. Na drie jaar bij IMA (Integrated Management Advisors) startte hij begin 1989 bij Holtrop Ravesloot.