Boudijn Driesen
Associate Partner

BIO

Gedreven door zijn interesse in mensen en gecombineerd met langjarige management­ervaring binnen corporates, als adviseur en vennoot aan bureauzijde en zijn avonturen als ondernemer, richt Boudijn zich met name op advisering en het vervullen van posities op directieniveau. Tevens is hij actief bemiddelaar en adviseur met betrekking tot toezichthoudende en adviserende posities.
 
Hij focust zich hierbij op de sectoren Handel en Industrie en Zakelijke dienstverlening en heeft specifieke interesses in groei van mens en organisatie. Deze interesses en de aard van zijn werk dagen hem uit om het groeipotentieel van mensen en organisaties te identificeren, samen te brengen om zodoende toegevoegde waarde te kunnen creëren.

Na zijn studie bedrijfseconomie startte hij als trainee bij KPN, groeide door in diverse managementposities en verliet het bedrijf om als jonge ondernemer zijn geluk te beproeven. Na dit mooie avontuur vervolgde hij zijn carrière succesvol bij Randstad om vervolgens bij Boer & Croon actief te zijn, waarvan zeven jaar als partner en vennoot.
Tussendoor studeerde hij tevens bedrijfskunde met als specialisatie Organization & Strategy.
 
Boudijn is getrouwd en trotse vader van twee pubers. Hij houdt erg van topsport, (klassieke en snelle) auto’s en een goed glas wijn. Op sportief vlak speelde hij op verdienstelijk niveau hockey, is hij actief met golf, hockeytraining/coaching en fitness.